| facebook | mail

מזיגה נכונה

איך למזוג בירה

מזיגה נכונה מתחילה בכוס קרלסברג נקייה.

חשוב להקפיד שהכוסות נשטפו היטב ואין בהן שאריות סבון ושומן.

כוס מלוכלכת גורמת לבועות הנוזל להידבק לדפנות הכוס ולירידה מהירה של ראש הקצף.

ראש קצף מלא ויציב שומר על הטריות של הבירה ומונע חימצון של הנוזל.

מומלץ להקפיד על מילוי של הכוס עד קו המילוי ומעליו לבנות ראש קצף עמיד.

את תהליך המזיגה יש להתחיל בזווית של 45 מעלות ואז בהדרגה, מיישרים את הכוס לבניית ראש הקצף.

כדי להשלים את חווית השתייה הבלתי מתפשרת, מומלץ להגיש כוס קרלסברג מושלמת על אחת ממגוון התחתיות האייקוניות שלנו, ולא לשכוח את הטמפרטורה הנכונה.

 רק כך נוכל להינות מהטעם העשיר של קרלסבר עם הרכיבים האיכותיים ביותר.

קיראו עוד על תהליך בישול הבירה