| facebook | mail

תהליך הבישול

  • הלתתה
  • בישול
  • תסיסה
  • טעימה ועוד טעימה
  • אריזה
הלתתה

הלתתה

הלתתה

הפיכת השעורה ל-לתת בירה (מאלט).
השלב הראשון בתהליך בישול בירה בסטנדרטים גבוהים במיוחד הוא מיון קפדני:
רק גרעיני השעורה האיכותיים ביותר שנדגמו ונמצאו מתאימים לפי פרמטרים של רמת חלבון, גודל ואיכות עוברים לשלב הבישול!
גרעיני השעורה המובחרים עוברים הליך של הנבטה בלחות מבוקרת, והלתתה בתנורים ייעודיים.

תסיסה

תסיסה

תסיסה

את התירוש האיכותי מצננים ומאווררים ורק אז מוסיפים לו את שמרים הבירה הטהורים של קרלסברג.
אלו גורמים להתססה עדינה וטבעית למשך 7 ימים בטמפרטורות נמוכות של 14 מעלות.

אריזה

אריזה

אריזה

הבקבוק הירוק בעל העיצוב הייחודי של קרלסברג נועד להבטיח את טריות הבירה כל הדרך אל הצרכן.
קרלסברג משקיעה מאמצים ומשאבים מרובים כדי לקחת חלק במאמץ הגלובלי להפחתת פסולת ובפיתוח דרכים עתידיות לשמירה על הסביבה.

הלתתה

הלתתה

הלתתה

הפיכת השעורה ל-לתת בירה (מאלט).
השלב הראשון בתהליך בישול בירה בסטנדרטים גבוהים במיוחד הוא מיון קפדני:
רק גרעיני השעורה האיכותיים ביותר שנדגמו ונמצאו מתאימים לפי פרמטרים של רמת חלבון, גודל ואיכות עוברים לשלב הבישול!
גרעיני השעורה המובחרים עוברים הליך של הנבטה בלחות מבוקרת, והלתתה בתנורים ייעודיים.

בישול

בישול

בישול

את לתת הבירה טוחנים, מסננים ומרתיחים.
הלתת העדין והאנין שמתקבל מהתהליך עובר לבישול יחד עם זן כשות סודי שלנו, אשר מעניק חותם ייחודי לטעם המריר המענג והכה מזוהה שלנו.
בסיום הבישול מתקבל נוזל בעל גוף וטעם עוצמתיים שנקרא תירוש (Wort).

תסיסה

תסיסה

תסיסה

את התירוש האיכותי מצננים ומאווררים ורק אז מוסיפים לו את שמרים הבירה הטהורים של קרלסברג.
אלו גורמים להתססה עדינה וטבעית למשך 7 ימים בטמפרטורות נמוכות של 14 מעלות.

טעימה ועוד טעימה

טעימה ועוד טעימה

טעימה ועוד טעימה

עם השלמת תהליך התסיסה, הבירה מועברת לטעימה ע"י צוות הברומאסטרים שלנו. הטעימה מתבצעת לפני תהליך סינון הבירה כדי לוודא שהתקבלו הטעמים הרצויים. הבירה עוברת שוב לטעימה לאחר תהליך הסינון ושוב לאחר מילוי ואריזה בקווי הייצור.
מבשלות קרלסברג בכל רחבי העולם שולחות לאחר כל בישול דגימות של הבירה שלהן לטעימה סנסורית במטה קרלסברג בקופנהגן. פאנל של מומחים סנסורים טועם וקובע אם איכותן עומדת בסטנדרטים.
אין קרלסברג אחת בעולם שיוצאת לשוק לפני שהיא עברה את האישור של פאנל המומחים הסנסוריים חסרי הפשרות שלנו במטה העולמי של קרלסברג בקופנהגן.

אריזה

אריזה

אריזה

הבקבוק הירוק בעל העיצוב הייחודי של קרלסברג נועד להבטיח את טריות הבירה כל הדרך אל הצרכן.
קרלסברג משקיעה מאמצים ומשאבים מרובים כדי לקחת חלק במאמץ הגלובלי להפחתת פסולת ובפיתוח דרכים עתידיות לשמירה על הסביבה.