| facebook | mail

מרכיבי הבירה שלנו

מרכיבי הבירה שעושים את הטעם הייחודי של קרלסברג:

שעורה – Hordeum Vulgare

הוא השם הלטיני של השעורה המשובחת שאנו מגדלים במיוחד כדי לבשל בירה ללא פשרות.
קרלסברג עשויה 100% לתת בירה טהור, וכדי שהלתת יהיה טהור, ואיכותי, צוות מומחים בינלאומי של אגרונומים ומהנדסי מזון פועל ימים כלילות להשביח את השעורה. כל זאת בתנאי גידול טבעיים בלבד תחת בקרת איכות מהמתקדמות בעולם.
צוות האגרונומים עובד בשיתוף פעולה הדוק עם הברומאסטרים שלנו.
החבורה הבלתי מתפשרת הזו חתומה על בישול בירת לאגר (Lager) מושלמת ואיכותית.

כשות

הכשות הוא הכינוי של הפרחים הנקביים של צמח הכשותית ממשפחת הקאנביס הידוע גם הוא בזכות הפרחים הנקביים שלו וסגולותיהם.
The Carlsberg Aroma Hop Extract – הוא המרכיב הבלעדי והסודי שלנו, והוא זה שמעניק את הטעם המריר המענג והכה מושלם בכל לגימה של בירת קרלסברג. כשות הוא אחד ממרכיבי הבירה החשבים והמשפיעים על הטעם הייחודי של קרלסברג. זני הכשות שבהם אנו משתמשים הם יצירת המופת של האגרונומים, החקלאים ומעבדות קרלסברג שחתומות על פריצות הדרך המשמעותיות ביותר בהיסטוריית הבירה בעולם.

 

Carlsbergensis (שמרי בירה)

שמרי בירה הם פטריות זעירות שיודעות להפוך סוכרים לאלכוהול ולדו תחמוצת הפחמן, שמרי הבירה האיכותיים שלנו הם עוד ביטוי לתשוקה המתמדת שלנו והשאיפה למציאת הרכיבים הטובים ביותר.
בשנת 1879, קרלסברג הייתה מבשלה הבירה הראשונה בעולם שהצליחה לבודד ולגדל שמרי בירה טהורים, להם השפעה מכרעת על איכות וטעם הבירה.
עם גילוי ופיתוח שמרי ה-Carlsbergensis הציבה קרלסברג סטנדרט עולמי, היסטורי ופורץ דרך בבישול בירה איכותית פעם אחר פעם בדיוק מושלם ובאיכות ללא פשרות.